Jachthaven de Maas

Ligplaatsen

Jachthaven de Maas beschikt over 210 verhuur ligplaatsen en 40 verkoop ligplaatsen. Al onze huur ligplaatsen beschikken over vingerpieren, stroomaansluiting en drinkwater in de nabijheid.  Onze steigers zijn goed onderhouden, vele zijn recent vervangen. De steigers zijn minimaal 2 meter breed en waar nodig zijn er antislip latten of traanplaten geplaatst.
Omdat onze jachthaven in het rivierengebied ligt, varieert de waterstand, en is alles drijvend gemaakt. De palen waaraan uw ligplaats bevestigd is, bieden de mogelijkheid om tot wel 6 meter boven de normale waterstand te stijgen.

Het terrein wordt 's avonds om 22.00 uur middels een slagboom afgesloten, omdat er verschillende mensen op en om het terrein wonen is de sociale controle er groot. Magneet sleutels t.b.v. de slagboom zijn op kantoor verkrijgbaar en kosten € 75,- borg. Deze borg krijgt u bij inlevering van de sleutel vanzelfsprekend terug.

Over het hele terein is draadloos internet beschikbaar, dit is in samenwerking met neerlands grootste hotspot leverancier KPN gerealiseerd. Iedereen met een laptop of PDA met WIFI kaart kan tegen betaling hier gebruik van maken. Kraskaarten en abonnementen zijn op het havenkantoor af te halen of te bestellen. Voor meer informatie kunt u terecht op het havenkantoor.

Naast ons havenkantoor zijn de toiletten, wastafels en douches gelegen. Deze ruimte is het gehele jaar geopend. Een warme douche kost € 0,50


© Copyright - Jachthaven de Maas - Sitemap